Skip to main content

Uvdal Skisenter

Senteret frister skiglade mennesker fra nær og fjern med en av Østlandets beste bakker, velegnet for både alpint, telemark og snowboard. Med sin perfekte fallinje og gode bredde er anlegget spesielt kjent for carving; 620 meters høydeforskjell med varierende lengder på løyper, der lengste løype er 5 km, gjør senteret til en drøm for både nybegynnere og viderekommende. Anlegget har totalt 5 heiser og 25 nedfarter. Hovedanlegget er plassert sammen med alle våre ski-inn / ski-ut boenheter og har 4 heiser og 20 nedfarter. Fra toppen av stolheisen kan du skli på ski over til andre siden av dalen der du kan benytte løypene i alpinparken. Hit kan du også ta buss, se «Alpinparken»

Skiutleie, skiskole, afterski, servering

Uvdal Skisenter - 3632 UVDAL

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Dagali Fjellpark

Dagali skisenter, et av de mindre alpinanleggene i Norge, byr på en unik opplevelse som absolutt er verdt et besøk. Med en 1150 meter lang T-krok heis, åpner anlegget opp for fem varierte alpinbakker fra toppen av bakken. Et godt utstyrt barneområde, komplett med eget tautrekk (babyheis) og en dedikert barnebakke, gjør stedet familievennlig. Alle alpinbakkene blir grundig preparert daglig, og heisoperatørene står alltid klar til å hjelpe deg på heisen. På kalde dager inviterer kafeen til oppvarming og avslapning, mens den lokale skiutleien gir deg tilgang til nødvendig utstyr. Dagali skisenter har Norges lengste preparerte akebakke med heis. Her kan du leie kjelker med ratt og effektive bremser, og oppleve fart på opptil 70 kilometer i timen på rett føre. Ta sjansen til å oppleve aking under stjernene eller mot en fargerik solnedgang med en hodelykt som følgesvenn. Dagali skisenter gir deg muligheten til å skape minnerike øyeblikk i vakre omgivelser.

Skisenter, kjelkebakke, snøkiteing, Firmatur, utdrikkningslag og Familie.

Kjøp Gavekort

Perstulvegen 100, 3588 Dagali

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.